Marturisirea

Sa fi un martor al lui Christos inseamna sa faci perfectiunea lui Isus si a Evangheliei Sale inteleasa si vazuta intr-o lume care este subt influenta intunericului spiritual. Isus a facut clar ca acest lucru poate fi realizat doar prin si de puterea Duhului Sfant.
De aceea, noi cautam sa accentuam o dependenta de Duhul Sfant, in loc de programele si tehnicile oamenilor. In experienta noastra am vazut ca cei care sunt oi sanatoase, traind din hrana pe care o da Scriptura si din puterea Duhului Sfant, nasc alte oi. De aceea, oamenii din familile noastre, vecini, colegi de munca intra sub influenta schimbarii vietii pe care Dumnezeu o face in si prin credinciosii care cresc spiritual si sunt indragostiti de Isus.
Pe langa a fi martori a Lui Isus pentru cei cu care natural ajungem in contact, Dumnezeu in anumite momente ne conduce sa ne extindem dincolo de aceste relatii, fata de oameni cu care in mod normal, nu ne-am intalni niciodata. Aceasta poate fi prin concerte , evanghelizari pe strada, etc.