Despre noi

Isus a raspuns: „‘Sa* iubesti pe Domnul, Dumnezeul tau, cu toata inima ta, cu tot sufletul tau si cu tot cugetul tau.’Aceasta este cea dintai si cea mai mare porunca. Iar a doua, asemenea ei, este: ‘Sa* iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti.’ In aceste* doua porunci se cuprinde toata Legea si Prorocii.

about-demo2

Ce credem noi

Intreaga Biblie este crezul nostru. Din acest motiv orice efort pentru a defini ceea ce credem necesita dorinta

sa accentueze intregul Cuvant a lui Dumnezeu ca sursa principala a credintei noastre.

In plus, pare a fi un lucru neintelept sa fi stapanit de etichetele Crestinismului, fie ca este Fundamental, Penticostal, Calvinism, Armenianism, Carismatic, Reformat, etc.

Este irealist sa gandesti ca orice sistem individual de credinte, facut de om, este lipsit de erori, sau contrar, fara vreun merit. Asadar, este dorinta noastra sincera sa cautam a invata/preda Biblia; sa-i intelegem textul original , sa respectam contextul istoric, contextul fiecarui pasaj, si folosirea acceptabila si normala a limbii (fiind capabili sa facem diferenta dintre o parabola si un proverb, o profetie si o relatare istorica, etc). Avem increderea ca in acest fel vom putea sa intelegem intelesul menit si adevarul care trebuie aflat in Cuvantul inspirat de Dumnezeu.

Crezul nostru ne-negociabil, care depaseste etighetele este:
Noi credem in inspiratia Bibliei; in Dumnezeu Tatal, Fiul si Duhul Sfant si in nasterea lui Hristos din fecioara. Noi credem in ispasirea sangelui lui Isus Christos care asigura iertarea pacatului si ne elibereaza de judecata pacatului care asteapta pe toata omenirea. Noi credem in invierea Lui trupeasca si in a doua Lui venire ca sa intemeieze Imparatia Lui pe pamant, urmata de mileniul domniei Lui Hristos, dupa care El va crea un cer nou si un pamant nou.